Božični Daršan

BOŽIČNI DRŠAN

nedelja, 15. december 2019
10.00–13.00
Hotel Kompas, Bled
Predbožični čas je obdobje, ko naj bi človek upočasnil vsakdanji ritem večnega hitenja in prisluhnil govorici SRCA. To je čas, ko se umirjenega duha lahko poglobimo vase in začutimo skrivnost ponovnega rojstva Kristusove zavesti v nas. Iz tega stanja notranje TIŠINE in LJUBEZNI načrtujemo prihodnost in zaživimo RESNICO.

DARŠAN je blagoslov Mojstra, ki prenese božansko energijo učencem in jim podeli shaktipat. Prenos valovanja visoke frekvence se lahko zgodi z besedo, mantro, dotikom, pogledom. Namen dogodka je dvig zavesti posameznika. DARŠAN dobesedno pomeni BOŽANSKI UVID. Gre za odpiranje kanala za kozmično svetlobo, ki ga z redno meditacijo, mantrami ali molitvijo tudi kasneje ohranjamo odprtega. Daršan se dogaja v tišini. Vsak posameznik pristopa k Stephenu individualno.

Del božičnega daršana je blagoslov kruha in vina.

Na daršanu se nam bo ponovno pridružila angleška pevka SHIRLIE RODEN. Skupaj z MATEJEM PERIHOM bosta poskrbela za dobro vzdušje in “prave energije” v prostoru.

CENA: odrasli 40 EUR, otroci 7-17 let 20 EUR, otroci do 7 let brezplačno

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

PRIJAVNICA NA TERAPIJE - 2019:

IME IN PRIIMEK (obvezno)

NASLOV

KRAJ IN POŠTNA ŠTEVILKA

TELEFON(obvezno)

E-MAIL (obvezno)

PROSIMO, DA ODKLJUKATE DATUME TERAPIJ:
petek, 13. december – individualne terapije (Zavod ITAU)
sobota, 14. december – svetlobni krogi (Zavod ITAU)
nedelja, 15. december – Božični daršan (Hotel Kompas)
ponedeljek, 16. december – individualne terapije (Zavod ITAU)

ALI STE ŽE BILI PRI STEPHENU TUROFFU?
DA
NE

PROSTOR ZA VAŠE KOMENTARJE, PRIPOMBE ALI ŽELJE

VARNOSTNA KODA
captcha

INDIVIDUALNE TERAPIJE

petek in ponedeljek
13. in 16. december

SVETLOBNI KROGI

sobota
14. december

BOŽIČNI DARŠAN

nedelja, 15. december
10.00–13.00
Hotel Kompas, Bled

POMEMBNO!!!

Z izpolnjeno prijavnico potrjujem, da se strinjam z duhovno terapijo, za katero se odločam na lastno odgovornost. Seznanjen/a sem z dejstvom, da Stephen Turoff ni zdravnik in da njegove duhovne terapije ne nadomeščajo klasičnega medicinskega zdravljenja.

Stephen Turoff poudarja, da so duhovne terapije le dopolnilo h klasičnemu medicinskemu zdravljenju. Prosi, da na vsak način nadaljujete s klasičnim medicinskim zdravljenjem. Od vas pričakuje, da še naprej ostanete v stiku s svojim zdravnikom in prenehate s klasično terapijo šele, ko tako odloči zdravnik.

Pokličite
Zemljevid