00386 4 578 04 08 [email protected]

DVD

GOSPOD JE MOJ PASTIR

 

Dogodki v Sveti jami na Socerbu so povezani z vidikom Božanske Matere, ustvarjalnim vidikom vesolja, s principom Shakti. Stephen nas osvešča o pomenu te čudovite, bogate Zemlje, ki nam daje vse, kar potrebujemo. Govori o tem, da jo moramo bolj ceniti in spoštovati, kajti človek jo v svojem pohlepu neusmiljeno uničuje. Zemljo to boli, zato se odziva z izbruhi vulkanov, orkani, s potresi, poplavami itd. Dokler človek ne bo spremenil svojega odnosa, se bo to kar dogajalo in še huje bo. Bodimo ji hvaležni za izobilje vseh dobrot in lepot.

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

VODA, SVETA VODA

 

Krst predstavlja drugo rojstvo in nas uvaja v Bhakti jogo – jogo služenja in brezpogojne ljubezni. S tem človek začne dojemati resnico notranjega sveta – Božjega kraljestva in se poveže z Božjo besedo OM.
Seminar je posnet na dveh DVD-jih.

Cena: 10,00 EUR

NAROČILO

ZAKLAD SV. SOCERBA

 

Stephen Turoff nas vedno znova opozarja na svetóst tega kraja, rekoč: “Ljudje v Sloveniji se ne zavedate, kako sveta je ta kraška jama, ki se tudi uradno imenuje Sveta jama – edina podzemna cerkev v Sloveniji.” V njej je zakopana relikvija, ki jo je tam pred dobrimi 1730 leti pustil mladenič Sveti Socerb – San Servolo, potem ko je prav tu po osemnajstih mesecih popolne samoodpovedi v tišini teme spoznal Boga in doživel razsvetljenje.

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

OČE, SIN IN SVETI DUH

 

Vsemu življenju vlada Sveta Trojica: Oče, Sin in Sveti Duh. Očeta ne moremo prepoznavati, dokler resnično ne postanemo njegovi sinovi in hčere. Smo kot razigrani otroci, izgubljeni v vetru različnosti. A moramo najti pot domov, kajti Ljubljeni tam čaka na nas.

Ne izgubimo dragocenih trenutkov, ki nam jih Ljubljeni podarja. Bog vas blagoslavlja.

Seminar je posnet na dveh DVD-jih.

Cena: 10,00 EUR

NAROČILO

MOJZES

 

Stephen Turoff nas z vsakim prihodom v Slovenijo vodi v globlja spoznanja o tem, kdo v resnici smo, o namenu našega bivanja na tem svetu in povezavi z Bogom. V času pred božičem naj bi človek upočasnil vsakdanji ritem večnega hitenja in prisluhnil govorici SRCA. V miru se lahko poglobimo vase in začutimo skrivnost ponovnega rojstva Kristusove zavesti v nas. Iz tega stanja notranje TIŠINE in LJUBEZNI načrtujemo prihodnost in zaživimo RESNICO.

Seminar je posnet na dveh DVD-jih.

Cena: 10,00 EUR

NAROČILO

KRST STVARJENJA

 

Vsak Stephenov seminar je enkraten. Za številne ljudi, ki se srečamo v iskanju sreče, ljubezni, zdravja in resnice, je ta dan velika priložnost. Novo upanje. To iskanje nas povezuje in skupino preplavi Stephenova velika ljubezen. Po prvem delu seminarja je sledil krst ob reki Savi. Ponovno nam je bila dana možnost očiščenja telesa in uma. Od tedaj v nas ne prevladujeta več strah in sovraštvo, saj sta ju nadomestila zaupanje in ljubezen. Hvala Stephenu za to prečudovito učenje in druženje. V mnogih srcih je ponovno obudil upanje.

Seminar je posnet na dveh DVD-jih.

Cena: 10,00 EUR

NAROČILO

ČISTOST GOSPODOVA

 

Bila je čudovita sončna nedelja. Ljudje so se od vsepovsod zlivali v zeleno dolinico pred Sveto jamo na Socerbu. Prihajali so oblečeni v belo, vsak je imel v rokah belo lilijo. Simbolično smo predstavljali Belo bratstvo na Zemlji.

Tako se je začelo …

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

Pokličite
Zemljevid