00386 4 578 04 08 info@itau.si

KNJIGE

SEDEM KORAKOV DO VEČNOSTI

Avtor STEPHEN TUROFF

“Ena najboljših knjig te zvrsti, ki mi je zadnje čase prišla v roke. Napisana je v lahkotnem, lahko berljivem slogu in zatorej enako privlačna tako za izkušenega bralca kot za popolnega začetnika na področju duhovnosti.”

Psychic News

… ”Umrl sem v bitki na Sommi …” Te presenetljive besede je na telepatski način prenesel Stephenu Turoffu vojak James Legett (oziroma njegova duša), ki je padel med prvo svetovno vojno v bitki na Sommi …

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

STEPHEN TUROFF, DUHOVNI KIRURG

Avtor GRANT SOLOMON

Novinarji, znanstveniki, politiki, zdravniki in sveti možje številnih verovanj so morali priznati, da je v tem mladostnem, nežnem velikanu s prodornim glasom in večnim nasmeškom na licih nekaj nenavadnega. Ko Stephen dela, se čudovite pastelne barve v obliki svetlobnih snopov spuščajo z neba v telesa pacientov. V njegovi delovni sobi se na predmetih in slikah pojavlja sveti prah vibhuti. Sporočila oranžno oker barve, napisana z roko, se pojavljajo na fotografijah svetnikov. Knjiga pripoveduje neverjetno zgodbo o Stephenovem življenju in njegovem razvoju. Tisti, ki so Stephena spoznali, so presenečeni nad preprostim videzom običajnega delavnega človeka, iz katerega govori modrost indijskega mistika.

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

OSNOVE KABALE

Avtor WILL PARFITT

Kabala je način osebnostnega razvoja, ki temelji na “zemljevidu” zavedanja, imenovanem Drevo življenja. Iskalcem notranje modrosti predstavlja večni navdih, ne glede na verska prepričanja. Kabala uči, da je vsakdanje življenje odraz naše duhovnosti. Ponuja celosten pogled na naravo človekovega obstoja, na medsebojne odnose, druga bitja, naš planet in na vesolje kot celoto.

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

Pokličite
Zemljevid