00386 4 578 04 08 [email protected]

KNJIGE

SEDEM KORAKOV DO VEČNOSTI

Avtor STEPHEN TUROFF

“Ena najboljših knjig te zvrsti, ki mi je zadnje čase prišla v roke. Napisana je v lahkotnem, lahko berljivem slogu in zatorej enako privlačna tako za izkušenega bralca kot za popolnega začetnika na področju duhovnosti.”

Psychic News

… ”Umrl sem v bitki na Sommi …” Te presenetljive besede je na telepatski način prenesel Stephenu Turoffu vojak James Legett (oziroma njegova duša), ki je padel med prvo svetovno vojno v bitki na Sommi …

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

STEPHEN TUROFF, DUHOVNI KIRURG

Avtor GRANT SOLOMON

Novinarji, znanstveniki, politiki, zdravniki in sveti možje številnih verovanj so morali priznati, da je v tem mladostnem, nežnem velikanu s prodornim glasom in večnim nasmeškom na licih nekaj nenavadnega. Ko Stephen dela, se čudovite pastelne barve v obliki svetlobnih snopov spuščajo z neba v telesa pacientov. V njegovi delovni sobi se na predmetih in slikah pojavlja sveti prah vibhuti. Sporočila oranžno oker barve, napisana z roko, se pojavljajo na fotografijah svetnikov. Knjiga pripoveduje neverjetno zgodbo o Stephenovem življenju in njegovem razvoju. Tisti, ki so Stephena spoznali, so presenečeni nad preprostim videzom običajnega delavnega človeka, iz katerega govori modrost indijskega mistika.

Cena: 7,00 EUR

NAROČILO

Pokličite
Zemljevid